Tjänster

Massage

Ringa oss på 08-268810 och boka tid eller kom på drop in!

Thaimassage

60 minuter      500 sek

Thaimassage eller “nuat phaen boran” som det kallas på thailändska är en typ av massage som strävar till att hålla kroppens energiflöden i balans och på så vis uppnå god hälsa. I massagen involverar streching och djup massage med hjälp av händer, fingrar, armbågar och andra kroppsdelar. Thaimassage utförs vanligtvis på en madrass i golvet och är väldigt noggrann och exakt.

Thai oil mix

60 minuter      500 sek

Oljemassage är en mjukare massage än Thaimassagen. Man använder sig utav olika oljor för att knåda musklerna och på så vis skapa lugn i kropp och själ. Massagen är väldigt avslappnande vilket gör att den befriar kroppen från spänningar och stress.

Fotmassage

60 minuter     500 sek

Thailändsk fotmassage bygger på en gammal kinesisk fotreflexologi där områden på foten motsvarar organ och kroppsedelar på kroppen. Genom att trycka på dessa områden i foten kan man behandla ryggsmärtor, sömnsvårigheter, stress och andra besvär.

Aromaterapimassage

60 minuter     500 sek

I aromaterapi använder man sig utav eteriska oljor som har en läkande effekt. Oljor som används förekommer från olika växter och utvinns exempelvis från frön. Oljorna hjälper kroppen att få balans och att slappna av, Aromaterapimassage är bra vid stress, sömnproblem, lindrig huvudvärk och muskelspänningar.

Spa

Ringa oss på 08-268810 och boka tid eller kom på drop in!

Ansiktsmassage

400 kr

Body scrub

500 kr

Pedikyr

(samma som fotvård)

400 kr

Spa pedikyr

(samma som fotvård, med massage)

80 minuter      500 kr

Manikyr

300 kr

Vaxning

Under arm     150 kr
Half ben     300 kr
Helt ben     500 kr
Bikini     300 kr
Brazilien     500 kr